Living Lab Learning For The Future Dva 4056

Wij, Fleur de Veth (Studenten Pedagogische Wetenschappen Basisonderwijs) en Nils Müller (Onderwijsontwikkelaar Faculteit Sociale Wetenschappen) organiseren een korte workshop over leerervaringen buiten de universiteit.

Meer leren

Living Lab Learning for the Future is officieel erkend door NLAIC met een ELSA lab status.

Meer leren

Moeten we bang zijn voor AI? Wat zijn de gevolgen ervan voor onze toekomst? Zijn wetten en regels voldoende om de controle over de technologie over te nemen?

Meer leren

Moeten we mensen straffen voor misdaden die ze plegen in een VR-wereld? Zal ChatGPT ons dwingen om ons onderwijssysteem te veranderen? Hoe gaat generatie Z om met de veranderingen die de snelle AI-innovatie met zich meebrengt? Deze onderwerpen, en nog veel meer, werden besproken tijdens het evenement ‘Gen Z: A Glimpse in our Future’.

Meer leren

Save the date! Op 9 februari 2023 organiseren wij samen met ICAI en NLAIC het event ''A glimpse in our future by Gen Z''.

Meer leren

Het lijkt zo eenvoudig. Je wilt dat leerlingen beter gaan lezen, hun onderzoeksvaardigheden versterken, of beter leren samenwerken. Je kijkt naar welke methoden of interventies goed werken en gaat aan de slag. Toch weet elke schoolleider en leraar dat het zo niet werkt. De praktijk is weerbarstig en het blijft een uitdaging om de beloofde evidence-basedvruchten te plukken. Hoe pak je het wél goed aan?

Meer leren