OWD24 RU Webbanner (2)

Schrijf je in voor de Onderwijsdagen 2024

Wij, Fleur de Veth (Studenten Pedagogische Wetenschappen Basisonderwijs) en Nils Müller (Onderwijsontwikkelaar Faculteit Sociale Wetenschappen) organiseren een korte workshop over leerervaringen buiten de universiteit. Er is een groeiend besef dat het waardevol is om het theoretisch leren aan te vullen in een universitaire leercontext buiten de universiteit: kleine stages, vrijwilligerswerk, projecten met maatschappelijke partners enz.

De workshop vindt plaats tijdens de onderwijsdagen op dinsdag 19 maart 2024 van 13.30-15.00 uur op de Radboud Universiteit. Tijdens de workshop willen we studenten met verschillende studies en achtergronden een stem geven over wat voor hen bijdraagt ​​aan een succesvolle leerervaring en hoe ze passen in de context van hun studie. De workshop begint met een korte presentatie van studenten. Vervolgens navigeren we in een rondetafelgesprek tussen studenten en docenten tussen de wensen en verwachtingen van studenten en de onderwijsrealiteit en -praktijk. Het doel van de discussie is om een ​​korte lijst met richtlijnen te creëren die succesvol leren buiten de universiteit mogelijk maken.

We zijn nog steeds op zoek naar één tot drie studenten die open staan ​​om hun perspectief met ons te delen en deel te nemen aan de discussie tijdens onze workshop. Dus als je een student bent die ervaring heeft met leercontext buiten de universiteit, of vanuit een ander perspectief een mening heeft over het onderwerp, bijvoorbeeld door lid te zijn van een studievereniging, waarom deze ervaringen belangrijk zijn of wat die ervaringen tot een succes maken. Laat het ons weten.

Je kunt een e-mail sturen naar nils.mueller@ru.nl

Hartelijke groeten,

 

Fleur & Nils